Steroizi orali si injectabili, cicluri steroizi, hormoni de crestere, steroizi anabolizanti

Skip to Main Content »

Salut

Coșul meu

Aveți 2 produse în coșul de cumprături.

Subtotal Coș: 2.900,00 RON

Detaliere

  1. Hygetropin 200 UI
  2. Tri-trenaver Vermodje PACHET OFERTA !!!

Informatii livrare

( www.steroizi.com )

ATENTIE: COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA !
Costul transportului este de 20 LEI prin Curier Rapid. La comezi peste 400 LEI transportul este gratuit.

Livrare in strainatate oriunde in europa in maxim 8 zile lucratoare, la orice comanda este obligatoriu numar de telefon si adresa .


LANSAREA COMENZII - Se va face prin tehnicile de comunicatie la distanta (Internet). Lansarea comenzii înseamna acceptarea conditiilor de vânzare ale sitului steroizi-ok.com

 

COMANDA va fi considerata valida si acceptata daca clientul va preciza urmatoarele date: numele si prenumele, adresa completa, telefon si email. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul încheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vânzare si înregistrare. Pentru protectia clientilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund conditiilor de vânzare ale sitului.


LIVRAREA PRODUSELOR - Livrarea produselor se face prin intermediul curierat rapid pentru produse voluminoase si/sau fragile.Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificaţi acest lucru în momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier.

Newsletter