whatsapp +40 734 644 101 * disponibil doar pe WhatsApp

Informatii livrare

( www.steroizi.com )

ATENTIE: COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA !
Costul transportului este de 30 LEI prin Curier Rapid. La comezi peste 400 LEI transportul este gratuit.

Livrare in strainatate oriunde in europa in maxim 8 zile lucratoare doar plata in avans, la orice comanda este obligatoriu numar de telefon si adresa .

 
COMANDA va fi considerata valida si acceptata daca clientul va preciza urmatoarele date: numele si prenumele, adresa completa, telefon si email. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul încheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vânzare si înregistrare. Pentru protectia clientilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund conditiilor de vânzare ale sitului.


LIVRAREA PRODUSELOR - Livrarea produselor se face prin intermediul curierat rapid pentru produse voluminoase si/sau fragile.Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificaţi acest lucru în momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier.